Our cod is sourced from clean, cold waters of the north Atlantic. Fillets have a silvery, subcutaneous layer which distinguishes them from Pacific cod. The meat is lean, has a mild, clean flavor and large flakes. Raw Atlantic cod is translucent, ranging from whitish to pinkish; once cooked, it becomes snow-white, while its texture becomes both firm and tender.
Wild cod is rich in nutrients. It is low in calories and fat, while high in protein. Atlantic cod contains large amounts of vitamins B6 and B12, A, C, and E; as well as phosphorus, potassium, and selenium. In general, cod is considered safe for pregnant women to consume.
Atlantic cod is very lean so it cooks quickly. It is ideal for broiling, baking, and steaming. The neutral flavour goes well with herbal accents like tarragon, dill and cilantro.
Marzena –
Ten dorsz od Was jest zdecydowanie lepszy, niż ten “zwykły” sklepowy! Jest wyraźnie soczystszy. I, w przeciwieństwie do dorsza sklepowego, przywozi go pod drzwi kurier. A ja po pracy nie muszę jeszcze nabijać kilometrów na zakupach! 😉😀
Anzelm Protasiewicz –
Doskonała rybka. Wszystkim smakowała, czekamy z niecierpliwością na następną okazję, aby kupić coś w Sekretach Oceanu!
Iwona Laskowska –
Super ryba, super sklep! Będę tu nie raz wracała!
Lidia Perske –
Filet od Was był wyjątkowo chudy ale mimo to bardzo sycący. Widać, że z dzikiej ryby – samo białko, zero tłuszczu! 😋😍
Kaska_Kasia –
Dorsza lubią wszyscy – smaczny, lekkostrawny, łatwy w przygotowaniu. Czy muszę więc uzasadniać swoją ocenę dla tych filecików? 😉 W Sekretach Oceanu oprócz jakości ryby na pochwałę zasługuje jednak także szybkość dostawy i jakość obsługi.