Red snapper (fillet, 150-200g)

Reviews: 3

49,00  waga ~ 150-200g

  • Sourced from tropical waters of the Indian Ocean
  • Uniquely mild and distinctive flavor
  • Low in calories, rich in protein and vitamins
  • Suitable for a variety of cooking methods

2 in stock

Actual Weight (kg) 0.2
Total Price 49,00 

Choose quantity:

Najniższa cena - ostatnie 30 dni - przed obniżką: 49,00 

Our red snapper lives in its natural habitat – tropical waters of the Indian Ocean. Raw meat is pinkish with yellow tones, and becomes lighter when cooked. Its flavor is mild and distinctive – which is evidenced by the fact that many other types of fish “pretend” to be red snapper. The texture is lean while moist.

Snapper is an ideal component of a healthy diet – it is low in calories (around 100kcal in 100g) and fat (1-2%), while rich in protein (over 20%). It contains large amounts of vitamin B12 and other B vitamins, as well as in vitamins D, E and K. Also, red snapper is a valuable source of calcium, magnesium, potassium and phosphorus.

The fish is well-suitable for virtually any cooking method – it can be steamed, baked, sautéed, or grilled. Red snapper is often used in curry-style dishes. When it is cooked, you could sprinkle it with lemon juice and add a bite of fresh cilantro or parsley.

Category:

3 reviews for Red snapper (fillet, 150-200g)

  1. Avatar for Sekrety Oceanu
    English

    Piotrek Kotek Kotecki

    Świetny snapper! Wszystkim, którzy się zastanawiają nad zamówieniem tej ryby, polecam serdecznie. Nie wiecie, jak jeść? Wypróbujcie filety zamarynowane w soku z limonki, z trawą cytrynową, solą i białym pieprzem. Potem wystarczy kilka minut smażenia i rybka gotowa! Przepis podpatrzony w barze na tajskich wakacjach. Spróbujcie, a podziękujecie potem 😉👌.

  2. Avatar for Sekrety Oceanu
    English

    Xymena

    Ryba o specyficznym smaku, jak dla mnie bardzo dobra, ale trudno porównać ją z dorszem, łososiem czy innymi popularnymi gatunkami. Każdy musi spróbować jej sam, żeby zdecydować, czy to coś dla niego. Na początek warto ugotować filet na parze z niewielką ilością dodatków, żeby poznać sam smak tej ryby. A potem eksperymentować, żeby poznać swój ulubiony sposób na lucjanka. 😉

  3. Avatar for Sekrety Oceanu
    English

    Boleslaw Zebron

    Filet po zamówieniu taki, jak na zdjęciu – duży, okazały, czerwonoróżowy. Wygodna dostawa pod drzwi. Polecam, będziemy z rodziną wracać!

Show only reviews in English (0)

Add a review