Sea bream, royal (gutted, 400-450g)

Reviews: 4

39,00  waga ~ 400-450g

  • Caught in warm waters of the Atlantic
  • Lives in natural habitat as opposed to dominating farmed species
  • Moist, tender meat with moderate fat density
  • Excellent for grilling with herbs or poaching in wine

4 in stock

Choose quantity:

Wild sea bream is sourced in limited amounts from warm waters of the Atlantic off west Africa. Raw meat is rosy and turns snow-white after cooking. It is succulent and has a rich, slightly sweet flavour. Daurade’s texture is firm and tender.

The fish has a relatively low fat density – for this reason it is often recommended for individuals on a diet. Sea bream is high in vitamins B3, B6 and B12, as well as phosphorus. Its consumption positively impacts the immune system, and also reduces the risk of cardiovascular disorders and cancer.

Daurade is suitable for grilling, broiling, baking, and sautéing. Most importantly, it should not be overcooked, an undercooked fish is the lesser of two evils. Sea bream tastes wonderful when grilled with herbs in foil or poached in white wine.

Category:

4 reviews for Sea bream, royal (gutted, 400-450g)

  1. Avatar for Sekrety Oceanu

    Marti

    Zdecydowanie polecam Waszą doradę! Ma naprawdę delikatny smak, wygląda i pachnie tak, jakby została złowiona jeszcze dziś!

  2. Avatar for Sekrety Oceanu

    Anna Kleczkowska – Nowak

    Jestem przyjemnie zaskoczona Waszą doradą. Dotychczas nie miałam szczęścia do tej ryby – zawsze w rybnym natrafiałam na jakieś dorady “gorszego sortu” ????. U Was kupiłam doradę taką, jaka powinna być – z białym, zwartym mięsem i bez jednej ości. Pychota i pięknie wygląda na talerzu ????!

  3. Avatar for Sekrety Oceanu

    JuJu Boska

    Super dorada! Nie tylko pyszna, ale też łatwa w przygotowaniu – nie trzeba jej samemu patroszyć! Wystarczy tylko wypchać brzuszek farszem, zawiązać – i do piekarnika! A mięsko białe, pyszne i delikatne!

  4. Avatar for Sekrety Oceanu

    JuJu Boska

    Super dorada! Nie tylko pyszna, ale też łatwa w przygotowaniu – nie trzeba jej samemu patroszyć! Wystarczy tylko wypchać brzuszek farszem, zawiązać – i do piekarnika!

Show only reviews in English (0)

Add a review