Kingklip (fillet, 200-250g)

Reviews: 5

39,00  waga ~ 200-250g

  • Sourced from warm waters of the Atlantic
  • Dense, mild meat low in fat
  • Excellent for soups and stews

24 in stock

Choose quantity:

Najniższa cena - ostatnie 30 dni - przed obniżką: 39,00 

Our kingklip’s natural habitat is the Atlantic off the west and south coasts of Africa. Raw meat is creamy white and it cooks up white. Its flavour is mild and a bit sweet. Fillets have large flakes, their texture is firm, yet tender.

Kingklip is an ideal component of a healthy diet – it is low in calories (70 kcal in 100g) and fat. At the same time, kingklip is rich in protein, vitamins and minerals (i.a. vitamin B12 and phosphorus).

The fish is ideal for soups and stews thanks to its dense texture. For instance, kingklip is the main ingredient of spicy African and South American fish soups. But it holds up well to a number of cooking methods. Just bear in mind that due to the meat’s density, it takes longer to cook kingklip than other types of whitefish.

Category:

5 reviews for Kingklip (fillet, 200-250g)

  1. Avatar for Sekrety Oceanu
    English

    Luiza Anna Glowik

    Jestem wiernym klientem Sekretów Oceanu od samego początku działania sklepu. Cieszę się, że poszerzacie swoją ofertę! Miętus jest pyszny, zgodnie z Waszą sugestią ugotowałam na nim zupę. Pychota, wszystkim smakowało!

  2. Avatar for Sekrety Oceanu
    English

    Andrzej Rymanowski

    Skusił mnie ten miętus, bo to ryba, którą nie tak łatwo znaleźć w polskich sklepach – przynajmniej ja tak często tej ryby nie widzę. Polecam każdemu – smaczny, łatwo się przyrządza, wystarczy przysmażyć na patelni, dorzucić frytki i obiad gotowy!

  3. Avatar for Sekrety Oceanu
    English

    Iwona Laskowska

    Rybka bardzo dobra, każdy, kto lubi dorsza, polubi i ją – smak bardzo podobny, z tym, że miętus delikatniejszy i ma nuty słodyczy w sobie.

  4. Avatar for Sekrety Oceanu
    English

    Pawel z Ochoty

    Białe, delikatne, rozpływają się w ustach – filety takie, jak miętus być powinien!

  5. Avatar for Sekrety Oceanu
    English

    Kryska1999

    Lubię miętusa i każdemu polecam tę rybkę, bo jest bardzo uniwersalna i łatwa w przygotowaniu. Są dobre przepisy na miętusa gotowanego, duszonego, pieczonego i smażonego. Jeśli nie miałeś/miałaś jeszcze okazji zjeść miętusa, to zamów te filety z Sekretów Oceanu! Dla mnie najlepsze, a kupowałam tę rybę w wielu miejscach.

Show only reviews in English (0)

Add a review